rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS

08.03.2023

MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS ...


KONFERENCË PËR SHTYP PËR RAPORT TË VEÇANTË PËR VITIN 2021

20.12.2022

KONFERENCË PËR SHTYP PËR RAPORT TË VEÇANTË PËR VITIN 2021 ...


MESAZH ME RASTIN E 3. DHJETORIT – DITËS NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA

03.12.2022

MESAZH ME RASTIN E 3. DHJETORIT – DITËS NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËS

20.11.2022

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËS ...


KONFERENCA PËR SHTYP PËR PROPOZIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT PËR NDRYSHIME LIGJORE NË PJESËN E KAMATËS NDËSHKUESE GJATË PROCESIT TË PËRMBARIMIT

19.10.2022

KONFERENCA PËR SHTYP PËR PROPOZIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT PËR NDRYSHIME LIGJORE NË PJESËN E KAMATËS NDËSHKUESE GJATË PROCESIT TË PËRMBARIMIT ...