rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Aktivitetet

AVOKATI I POPULLIT Z. NASER ZIBERI E HAPI KONFERENCËN ME TEMË: “A ËSHTË DHE PSE LIGJVËNËSI I NEGLIZHOI REFORMAT E SË DREJTËS FAMILJARE

17.03.2021

“Të flitet për të drejtën familjare është sfidë e madhe, së paku personalisht për mua, për shkak se në karrierën time një periudhë kam pasur mundësi të udhëheq resor i cili drejtpërsëdrejti ndërlidhet me çështjen që e rregullojnë këtë sferë. ...


AVOKATI I POPULLIT Z.NASER ZIBERI U TAKUA ME PËRFAQËSUES TË ZYRËS SË KËSHILLIT TË EVROPËS NË SHKUP

26.02.2021

Avokati i popullit, z. Naser Ziberi realizoi takim me përfaqësues të zyrës së Këshillit të Evropës në Shkup kryesuar nga drejtoresha operative e Zyrës së Programit në Shkup z-nj. Lejlla Dervishagiç. ...


TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT ME PËRFAQËSUES TË SEKTORIT JOQEVERITAR

24.02.2021

„Bashkëpunimi me sektorin joqeveritar/organizatat civile është i një rëndësie të jashtëzakonshme për institucionin e Avokatit të popullit në të gjitha segmentet, veçanërisht në pjesën e funksionimit të Mekanizmit të kontrollit civil, të parashikuar me Ligjin për avokatin e popullit“. ...


BASHKËPUNIMI I MIRË ME PËRFAQËSITË E HUAJA NË VEND I RËNDËSISHËM PËR INSTITUCIONIN E OMBUDSMANIT-KONKLUDUAR NË TAKIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT DHE AMBASADORES SË MBRETËRISË SË BASHKUAR

23.02.2021

Në kuadër të takimeve të regullta me ambasadorët e akredituar në Republikën e Maqedonisë së Veriut, avokati i popullit, z. Naser Ziberi pati takim me ambasadoren e Britanisë në vend E.S. Rejçell Gallovej. ...


BASHKËPUNIMI I MIRË ME PËRFAQËSITË E HUAJA NË VEND I RËNDËSISHËM PËR INSTITUCIONIN E OMBUDSMANIT-KONKLUDUAR NË TAKIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT DHE AMBASADORES SË MBRETËRISË SË BASHKUAR

23.02.2021

Në kuadër të takimeve të regullta me ambasadorët e akredituar në Republikën e Maqedonisë së Veriut, avokati i popullit, z. Naser Ziberi pati takim me ambasadoren e Britanisë në vend E.S. Rejçell Gallovej. ...