rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

LINJA SOS FALAS 0800 88 500 PËR FËMIJËT E HAPUR NË ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

08.04.2021

LINJA SOS FALAS 0800 88 500 PËR FËMIJËT E HAPUR NË ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 2 PRILLIT DITËS BOTËRORE PËR NGRITJEN E VETËDIJES PUBLIKE PËR AUTIZMIN

02.04.2021

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 2 PRILLIT DITËS BOTËRORE PËR NGRITJEN E VETËDIJES PUBLIKE PËR AUTIZMIN ...