rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

U PUBLIKUA RAPORTI I AVOKATIT TË POPULLIT-MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2020

25.06.2021

U PUBLIKUA RAPORTI I AVOKATIT TË POPULLIT-MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2020 ...


REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME PAGESËN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

22.06.2021

REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME PAGESËN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE ...


KOMUNIKATË ME RASTIN E DITËS BOTËRORE TË FËMIJËS

01.06.2021

KOMUNIKATË ME RASTIN E DITËS BOTËRORE TË FËMIJËS ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR TAKIMIN ME PËRFAQËSUESIT E INICIATIVAVE CIVILE LIDHUR ME REFORMAT NË ARSIM

11.05.2021

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR TAKIMIN ME PËRFAQËSUESIT E INICIATIVAVE CIVILE LIDHUR ME REFORMAT NË ARSIM ...


NË KONFERENCËN PËR SHTYP U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR VITIN 2020

28.04.2021

NË KONFERENCËN PËR SHTYP U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR VITIN 2020 ...