rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

KOMUNIKATË NË LIDHJE ME RRETHIN E PARË TË ZGJEDHJEVE LOKALE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT

17.10.2021

KOMUNIKATË NË LIDHJE ME RRETHIN E PARË TË ZGJEDHJEVE LOKALE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT ...


APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PARTITË POLITIKE MOS T’I KEQPËRDORIN FËMIJËT PËR QËLLIME PARTIAKE

12.10.2021

APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PARTITË POLITIKE MOS T’I KEQPËRDORIN FËMIJËT PËR QËLLIME PARTIAKE ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

01.09.2021

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR ...


APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

13.07.2021

APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA ...


REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT PËR PROBLEMIN E QYTETARËVE TË CILËT PËR SHKAK TË LETËRNJOFTIMEVE TË SKADUARA NUK MUND TË TËRHEQIN PARA NGA BANKA

01.07.2021

REAGIM I AVOKATIT TË POPULLIT PËR PROBLEMIN E QYTETARËVE TË CILËT PËR SHKAK TË LETËRNJOFTIMEVE TË SKADUARA NUK MUND TË TËRHEQIN PARA NGA BANKA ...