rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

SUGJERIM I AVOKATIT TË POPULLIT, PAS CENIMIT TË KONSTATUAR TË TË DREJTAVE TË FËMIJËVE TË PËRKUJDESUR NË KOPSHTET E FËMIJËVE NË KOMUNËN E KARPOSHIT

01.06.2022

SUGJERIM I AVOKATIT TË POPULLIT, PAS CENIMIT TË KONSTATUAR TË TË DREJTAVE TË FËMIJËVE TË PËRKUJDESUR NË KOPSHTET E FËMIJËVE NË KOMUNËN E KARPOSHIT ...


ME RASTIN E 8 PRILLIT - DITËS NDËRKOMBËTARE TË ROMËVE

08.04.2022

ME RASTIN E 8 PRILLIT - DITËS NDËRKOMBËTARE TË ROMËVE ...


KOMUNIKATË NGA TAKIMI INFORMATIV ME TEMË: PROBLEMET DHE SFIDAT GJATË IMPLEMENTIMIT TË LIGJIT PËR PERSONAT E PAEVIDENTUAR NË LIBRIN E AMZËS TË TË LINDURVE ME INSTITUCIONET E TJERA KOMPETENTE

24.03.2022

KOMUNIKATË NGA TAKIMI INFORMATIV ME TEMË: PROBLEMET DHE SFIDAT GJATË IMPLEMENTIMIT TË LIGJIT PËR PERSONAT E PAEVIDENTUAR NË LIBRIN E AMZËS TË TË LINDURVE ME INSTITUCIONET E TJERA KOMPETENTE ...


PRES-KONFERENCA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. NASER ZIBERI PËR GJENDJEN ME NIVELIN E RESPEKTIMIT TË PARIMIT TË PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT TË BASHKËSIVE

28.01.2022

PRES-KONFERENCA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. NASER ZIBERI PËR GJENDJEN ME NIVELIN E RESPEKTIMIT TË PARIMIT TË PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT TË BASHKËSIVE ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS BOTËRORE TË FËMIJËS

20.11.2021

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS BOTËRORE TË FËMIJËS ...