rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË FILLIM TË VITIT SHKOLLOR

01.09.2023

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË FILLIM TË VITIT SHKOLLOR ...


RAPORT PËR GJENDJEN DHE REKOMANDIMET E AVOKATIT TË POPULLIT PËR SIGURIMIN E ASISTENTËVE ARSIMOR DHE PERSONAL PËR NXËNËSIT ME AFTËSI TË KUFIZUARA

22.08.2023

RAPORT PËR GJENDJEN DHE REKOMANDIMET E AVOKATIT TË POPULLIT PËR SIGURIMIN E ASISTENTËVE ARSIMOR DHE PERSONAL PËR NXËNËSIT ME AFTËSI TË KUFIZUARA ...


U PREZENTUA RAPORTI PËR PUNËN E MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2022

26.06.2023

U PREZENTUA RAPORTI PËR PUNËN E MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2022 ...


U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2022

30.03.2023

U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2022 ...


MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS

08.03.2023

MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS ...