rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Aktivitetet

TAKIM PUNE ONLAJN I ZYREVE TË AVOKATIT TË POPULLIT DHE UNHCR-SË PËR REALIZIMIN E PROJEKTIT PËR VITIN 2021

05.04.2021

Avokati i popullit, z. Naser Ziberi dhe zëvendës - avokati i popullit, znj.Vaska Bajramovska - Mustafa, mbajtën takim onlajn me përfaqësuesen e Zyrës së Komesariatit të Lartë për refugjatë pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara në Shkup (UNHCR), znj.Monika Sandri, ndërkaq, në të cilin morën pjesë edhe znj. Kristina Bunea, zyrtare për ndihmë juridike dhe z. Tihomir Ilievski, bashkëpunëtor - zyrtar për çështje juridike në këtë zyrë. ...


AVOKATI I POPULLIT Z. NASER ZIBERI E HAPI KONFERENCËN ME TEMË: “A ËSHTË DHE PSE LIGJVËNËSI I NEGLIZHOI REFORMAT E SË DREJTËS FAMILJARE

17.03.2021

“Të flitet për të drejtën familjare është sfidë e madhe, së paku personalisht për mua, për shkak se në karrierën time një periudhë kam pasur mundësi të udhëheq resor i cili drejtpërsëdrejti ndërlidhet me çështjen që e rregullojnë këtë sferë. ...


AVOKATI I POPULLIT Z.NASER ZIBERI U TAKUA ME PËRFAQËSUES TË ZYRËS SË KËSHILLIT TË EVROPËS NË SHKUP

26.02.2021

Avokati i popullit, z. Naser Ziberi realizoi takim me përfaqësues të zyrës së Këshillit të Evropës në Shkup kryesuar nga drejtoresha operative e Zyrës së Programit në Shkup z-nj. Lejlla Dervishagiç. ...


TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT ME PËRFAQËSUES TË SEKTORIT JOQEVERITAR

24.02.2021

„Bashkëpunimi me sektorin joqeveritar/organizatat civile është i një rëndësie të jashtëzakonshme për institucionin e Avokatit të popullit në të gjitha segmentet, veçanërisht në pjesën e funksionimit të Mekanizmit të kontrollit civil, të parashikuar me Ligjin për avokatin e popullit“. ...


BASHKËPUNIMI I MIRË ME PËRFAQËSITË E HUAJA NË VEND I RËNDËSISHËM PËR INSTITUCIONIN E OMBUDSMANIT-KONKLUDUAR NË TAKIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT DHE AMBASADORES SË MBRETËRISË SË BASHKUAR

23.02.2021

Në kuadër të takimeve të regullta me ambasadorët e akredituar në Republikën e Maqedonisë së Veriut, avokati i popullit, z. Naser Ziberi pati takim me ambasadoren e Britanisë në vend E.S. Rejçell Gallovej. ...