rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Lajme dhe ngjarje

U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2022

30.03.2023

U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2022 ...


MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS

08.03.2023

MESAZH NGA AVOKATI I POPULLIT ME RASTIN E 8-MARSIT DITËS NDËRKOMBËTARE TË GRUAS ...


KONFERENCË PËR SHTYP PËR RAPORT TË VEÇANTË PËR VITIN 2021

20.12.2022

KONFERENCË PËR SHTYP PËR RAPORT TË VEÇANTË PËR VITIN 2021 ...


MESAZH ME RASTIN E 3. DHJETORIT – DITËS NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA

03.12.2022

MESAZH ME RASTIN E 3. DHJETORIT – DITËS NDËRKOMBËTARE TË PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA ...


KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËS

20.11.2022

KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËS ...