ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

Новости

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ Г.НАСЕР ЗИБЕРИ ЗА СОСТОЈБАТА СО СТЕПЕНОТ НА ПОЧИТУВАЊЕ НА НАЧЕЛОТО НА СООДВЕТНА И ПРАВИЧНА ЗАСТАПЕНОСТ НА ЗАЕДНИЦИТЕ

28.01.2022

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ Г.НАСЕР ЗИБЕРИ ЗА СОСТОЈБАТА СО СТЕПЕНОТ НА ПОЧИТУВАЊЕ НА НАЧЕЛОТО НА СООДВЕТНА И ПРАВИЧНА ЗАСТАПЕНОСТ НА ЗАЕДНИЦИТЕ ...


СОБРАНИЕТО ГИ УТВРДИ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

27.01.2022

СОБРАНИЕТО ГИ УТВРДИ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ...


СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО

20.11.2021

СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО ...


СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРВИОТ КРУГ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

17.10.2021

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРВИОТ КРУГ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ...


АПЕЛ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ ДА НЕ ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ ДЕЦАТА ЗА ПАРТИСКИ ЦЕЛИ

12.10.2021

АПЕЛ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ ДА НЕ ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВААТ ДЕЦАТА ЗА ПАРТИСКИ ЦЕЛИ ...