ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

Новости

СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СОГЛАСНО ИЗМЕНИТЕ И ДОПОЛНУВАЊТА НА ЗАКОНОТ ЗА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГИ УСВОИ ПРЕДЛОГ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

08.11.2017

СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СОГЛАСНО ИЗМЕНИТЕ И ДОПОЛНУВАЊТА НА ЗАКОНОТ ЗА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГИ УСВОИ ПРЕДЛОГ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ...


СООПШТЕНИЕ ПО ПОВОД ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017

13.10.2017

СООПШТЕНИЕ ПО ПОВОД ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017 ...


НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕЗЕНТИРАНО ПОСЕБНОТО ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА „СОСТОЈБАТА СО ДЕПОНИРАЊЕТО НА ОТПАДОТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА„

06.09.2017

НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕЗЕНТИРАНО ПОСЕБНОТО ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА „СОСТОЈБАТА СО ДЕПОНИРАЊЕТО НА ОТПАДОТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА„ ...


СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

04.09.2017

СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ...


ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО ЗДРУЖЕНИЕТО НАЦИОНАЛЕН РОМСКИ ЦЕНТАР

19.07.2017

Народниот правобранител г. Иџет Мемети и Извршниот директор на Здружението Национален ромски центар од Куманово г. Ашмет Елезовски, потпишаа Меморандум за соработка за имплементирање на активностите во рамките на Проектот „Спречување на дискриминацијата кон ромските деца„ со цел размена на информации и навремено преземање мерки за заштита од дискриминација на ромските деца и нивните семејства. ...