ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

Новости

СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

03.12.2017

СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ...


СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО

20.11.2017

СООПШТЕНИЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ДЕТЕТО ...


НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ Г.ИЏЕТ МЕМЕТИ ПОТПИША ДОГОВОР ЗА ДАВАЊЕ НЕПОВРАТНА ФИНАНСИСКА ПОМОШ СО АМБАСАДАТА НА РЕПУБЛИКА БУГАРИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

20.11.2017

Народниот правобранител г.Иџет Мемети потпиша договор за спроведување на проект со Амбасадата на Република Бугарија во Македонија претставувана од амбасадорот Н.Е. Иван Петков. ...


СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СОГЛАСНО ИЗМЕНИТЕ И ДОПОЛНУВАЊТА НА ЗАКОНОТ ЗА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГИ УСВОИ ПРЕДЛОГ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

08.11.2017

СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СОГЛАСНО ИЗМЕНИТЕ И ДОПОЛНУВАЊТА НА ЗАКОНОТ ЗА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ГИ УСВОИ ПРЕДЛОГ МЕРКИТЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕПОРАКИТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ...


СООПШТЕНИЕ ПО ПОВОД ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017

13.10.2017

СООПШТЕНИЕ ПО ПОВОД ПРЕСТОЈНИТЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017 ...