ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

Новости

ПРЕПОРАКИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ СО ЛИЦАТА ЛИШЕНИ ОД СЛОБОДА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА ОД ВИРУСОТ КОВИД-19

26.03.2020

ПРЕПОРАКИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ СО ЛИЦАТА ЛИШЕНИ ОД СЛОБОДА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА ОД ВИРУСОТ КОВИД-19 ...


ПЛАН ЗА РАБОТА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ВО ВОНРЕДНИ УСЛОВИ

20.03.2020

ПЛАН ЗА РАБОТА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ВО ВОНРЕДНИ УСЛОВИ ...


СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРИЕМОТ НА ГРАЃАНИ/СТРАНКИ ВО ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ

11.03.2020

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРИЕМОТ НА ГРАЃАНИ/СТРАНКИ ВО ИНСТИТУЦИЈАТА НАРОДЕН ПРАВОБРАНИТЕЛ ...


СЛУЧАЈОТ СО МАЛОЛЕТНИКОТ ВРЗУВАН ЗА КРЕВЕТ КОЈ ГО ОБЕЛОДЕНИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАОТЕЛ ДОБИ СУДСКА РАЗРЕШНИЦА ВО СТРАЗБУР

23.01.2020

СЛУЧАЈОТ СО МАЛОЛЕТНИКОТ ВРЗУВАН ЗА КРЕВЕТ КОЈ ГО ОБЕЛОДЕНИ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАОТЕЛ ДОБИ СУДСКА РАЗРЕШНИЦА ВО СТРАЗБУР ...


ПОТСЕТУВАЊЕ И ПОРАКА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД 4 ЈАНУАРИ - СВЕТСКИОТ ДЕН НА БРАЈОВОТО ПИСМО

04.01.2020

ПОТСЕТУВАЊЕ И ПОРАКА НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ПО ПОВОД 4 ЈАНУАРИ - СВЕТСКИОТ ДЕН НА БРАЈОВОТО ПИСМО ...