rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

Vitim 2022


 

 • PARASHTRESA TË PRANUARA DHE TË ZGJIDHURA NË VITIN RRJEDHËS

  • janar,

  • shkurt,

  • mars,

  • prill,

  • maj,

  • qershor,

  • korrik,

  • gusht,

  • shtator,

  • tetor,

  • nëntor,

  • dhjetor.