rr.’’Makedonija’’nr.19 (ndërtesa e SHT ,,Makoshped’’) contact@ombudsman.mk

Мени

VITI 2019

14.10.2019 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrat e pranimit për akomodimin dhe mbajtjen e refugjatëve/migrantëve
15-16.07.2019 RAPORT I POSAÇËM për vizitë të regullt të paparalajmëruar në ENK dhe INK Burgu OhërVITI 2018

20.12.2018 HULUMTIM - Niveli i respektimit të drejtave të shtetasve të huaj, me fokus për personat e përfshirë nga kriza e refugjatëve të cilët vuajnë dënimin me burgim në ENP “Idrizovë”VITI 2017

26.12.2017 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit për të huajt - Gazi Babë
26.12.2017 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit transitor - “Tabanoc”
22.12.2017 RAPORT I POSAÇËM për gjendjet në Qendrën e pranimit transitor “Vinojug”-Gjevgjeli
28.07.2017 RAPORT I VEÇANTË për vizitën në Qendrën e Pranimit të Azilkërkuesve
20.03.2017 RAPORT I POSAÇËM për vizitën e entit Ndëshkues – Korrektues “Idrizovë” - ShkupVITI 2016

03.10.2016 RAPORT I VEÇANTË për vizitën për kontroll të Qendrës së Përkohshme Transitore “Vinojug” Gjevgjeli
28.09.2016 RAPORT I VEÇANTË për vizitën për kontroll të Qendrës së Përkohshme Transitore “Tabanoc”
26.09.2016 Monitorimi i gjendjes psikologjike të personave të ndaluar në qendrat e përkohshme transitore në Republikën e Maqedonisë Shkup
20.05.2016 RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”
16.05.2016 RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në Qendrën e Përkohshme Transitore “Vinojug” Gjevgjeli
22.02.2016 RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”VITI 2015

10.12.2015 RAPORT I VEÇANTË për gjendjen në Qendrën e Përkohshme Transitore për Migrantë “Vinojug” dhe Qendrën e Përkohshme Transitore “Tabanoc”