ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

Интервјуа на Народниот правобранител:


октомври 2022 - Вечер

ноември 2015 - Радио слободна Европа

  • Мемети - Нема волја за спроведување на прописите


декември 2013 - МИА


јануари 2012 - www.makdenes.org,


јули 2009 - www.setimes.com,


мај 2009 - „Теа модерна“,


април 2009 - Утрински весник,


септември 2008 - www.mia.com.mk,


јули 2008 - Утрински весник,


јуни 2008 - www.kirilica.com.mk,


јуни 2007- Радио слободна Европа,


јуни 2005, број 161- Форум,