Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 01-03-2021

  K O M U N I K A T Ë

  më shumë
 • 25-01-2021

  KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT Z. NASER ZIBERI E ZGJODHI PËR...

  më shumë
 • 03-12-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 26-02-2021

  AVOKATI I POPULLIT Z.NASER ZIBERI U...

  Avokati i popullit, z. Naser Ziberi realizoi takim me përfaqësues të zyrës së Këshillit të Evropës...

  më shumë
 • 24-02-2021

  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT ME...

  „Bashkëpunimi me sektorin joqeveritar/organizatat civile është i një rëndësie të jashtëzakonshme për...

  më shumë
 • 23-02-2021

  BASHKËPUNIMI I MIRË ME PËRFAQËSITË E...

  Në kuadër të takimeve të regullta me ambasadorët e akredituar në Republikën e Maqedonisë së Veriut,...

  më shumë

Aktivitetet

 • 17-12-2019

  PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT...

  Përfaqësues i Avokatit të popullit mori pjesë në konferencën ndërkombëtare vjetore të organizuar nga...

  më shumë
 • 10-12-2019

  PJESËMARRJA E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT...

  Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit mori pjesë në Konferencën e organizuar nga Asociacioni i...

  më shumë
 • 13-11-2019

  PJESËMARRJA E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT...

  Një përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Institucioneve...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

mars 2021
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Shk
Pri

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise