Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIStruktura organiziative

Avokati i popullit i Republikës së Maqedonisë ka disa :

 • Department for Non-discrimination and Adequate and Equitable Representation
 • Department for Protection of Children's Rights and Rights of Persons with Special Needs
 • National Preventive Mechanism

dhe njësi organizative:

 • Njësia organizative për punë profesionalo-analitike
 • Njësia organizative për bashkëpunim ndërkombëtar dhe marrëdhënie me opinionin
 • Njësia organizative përresurse njerzore dhe punë financiare
 • Njësia organizative përkoordinim me punën e avokatit të popullit

Zyrat rajonale:

 • Zyra e Avokatit të popullit në Tetovë
 • Zyra e Avokatit të popullit në Kumanovë
 • Zyra e Avokatit të popullit në Kërcovë
 • Zyra e Avokatit të popullit në Manastir
 • Zyra e Avokatit të popullit në Shtip
 • Zyra e Avokatit të popullit në Strumicë

 
Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise