Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIMendimet dhe sugjerimet


  • 27.02.2013
    MENDIM I AVOKATIT TË POPULLIT PËR DISPOZITËN E LIGJIT PËR MARRËDHËNIE PUNE, SIPAS SË CILËS GRATË E PUNËSUARA ME SHTATZËNI PATOLOGJIKE MARRIN 70 PËR QIND NGA PAGA PERIUDHËS SË LEJES PËR LINDJE
  • 14.02.2013
    REKOMANDIM I AVOKATIT TË POPULLIT LIDHUR ME MËSIMIN E “DHIATËS SË RE” SI LITERATURË E DETYRUESHME NË SHKOLLAT E MESME

 

 

MENDIME DHE NJOFTIME DREJTUAR TRUPAVE NDËRKOMBËTARË
Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise