Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIMPN: Vizita: 2015

 Vizita të Mekanizmit Parandalues Nacional: • 17.11.2015, Vizitë e rregullt në IP „Enti për rehabilitimin e fëmijëve dhe të rinjve“ – Shkup
 • 04.11.2015, Vizitë e rregullt në IPSH Enti gjerontologjik „13 Nëntori“ – Shkup, - Reparti „Nënë Tereza“ në Zllokuqan
 • 24.04.2015, Vizitë në Burgun Shkup
 • 14.04.2015, Vizitë për rikontroll në Repartin e Arrestit
 • 03.04.2015, Vizitë në Burgun Shkup
 • 02.04.2015, Vizitë jashtë radhe në Qendrën për pranimin e të Huajve
 • 27.03.2015, Vizitë për rikontroll në SP Gazi BabaKërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2021
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 0
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise