Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-03-2020

  under construction

  më shumë
 • 20-03-2020

  under construction

  më shumë
 • 11-03-2020

  KOMUNIKATË NË LIDHJE ME PRANIMIN E QYTETARËVE/PALËVE NË INSTITUCIONIN AVOKAT I...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIStatistika: Vjetore

 • PASQYRA E PARASHTRESAVE TE PRANUARA, TE ZGJIDHURA DHE TE MBETURA NE PUNE PREJ DATES 01.01.2006 DERI ME 31.03.2006
 • PASQYRA E PARASHRESAVE TE ANUARA - SIPAS QYETEVE DHE SHTETEVE  (01.01.2006-31.030.2006)
 • PASQYRA NGA LENDET E PRANUARA NE ZYRAT E AVOKATIT  TE POPULLI  (01.01.2006-31.03.2006)
 • PASQYRA E PARASHTRESAVE TE PARAQITURA GJATE VITIT 2005 SIPAS PERKATESISE ETNIKE (01.01.2006-31.03.2006)Kërko

Kalendari i ngjarjeve

prill 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Mar
Maj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise