Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIKonferenca për shtyp

2008

2007

  • 07.09.2007 - Kuti metalike për akses më të madh të Ombudsmanit deri te personat e dënuar
  • 26.06.2007 - Bashkëpunimi i Avokatit të Popullit, Misionit të OSBE-së në Maqedoni dhe Ambasadës së Suedisë
  • 07.03.2007 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2006

2006

  • 28.04.2006 - Artikulli i gazetës së përditshme “Vreme” në lidhje me paralelen etnikisht të pastër rome në SHF “Goce Dellçev” të Gostivarit
  • 02.03.2006 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2005

2005

  • 07.10.2005 - Informatë për vizitën e Ombudsmanit të Malit të Zi
  • 19.09.2005 - Kritikë për mosbashkpunimin e Sektorit për punë të brendëshme pran MPB
  • 10.05.2005 - Vështrimi në punën e gjyqsisë
  • 25.04.2005 - Prezentimi i Raportit vjetor për vitin 2004Kërko

Kalendari i ngjarjeve

prill 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Mar
Maj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise