Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

 • ME INTERVENIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT ABROGOHET PARTICIPIMI PËR TË GJITHË NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME

  16-09-2008

  Pas intervenimit të Avokatit të Popullit, Ministra e Arsimit dhe Shkencës, publikoi se fëmijët e regjistruar në shkollat e mesme publike nuk duhet të paguajnë participim gjatë regjistrimit të tyre.Përkatësisht,...

  më shumë
 • 15-09-2008

  më shumë
 • PRES KONFERENCË ME RASTIN E  FILLIMIT TË FUSHATËS “DITËT E HAPURA TË AVOKATIT TË POPULLIT”

  09-09-2008

  “Ditët e hapura të Avokatit të Popullit”, është titulluar fushata e cila do të zhvillohet nga data 11 shtator deri më datë 24 tetor, në 15 komuna të Republikës së Maqedonisë, e mbështetur nga Misioni i OSBE-së...

  më shumë
 • 04-09-2008

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI I INFORMOI DEPUTETËT ME PËRMBAJTJEN E RAPORTIT PËR VITIN 2007

  03-09-2008

  Në mbledhjen e 18-të të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti i informoi deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë me përmbajtjen e Raportit vjetor për vitin 2007.
  Në...

  më shumë
 • 17-07-2008

  më shumë
 • 15-07-2008

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT EDHE NJË HERË, VË NË PAH RËNDËSINË E TË DREJTËS PËR VOTIM DHE SHPREHJE TË LIRË TË VULLNETIT

  12-06-2008

  Pasiqë më datën 15 qershor në një numër të madh të vendvotimeve do të ketë rivotim, Avokati i Popullit vendosi që zyret në Shkup, Tetovë dhe Kumanovë të jenë të hapura për qytetarët me qëllim që tu ndihmohet në...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT APELON PËR RESPEKTIMIN E TË DREJTAVE DHE LIRIVE TË NJERIUT NË PRAG TË ZGJEDHJEVE TË PARAKOHSHME PARLAMENTARE

  19-05-2008

  Duke i ndjekur aktivitetet parazgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Republikën e Maqedonisë, posaçërisht nga aspekti  i rëndësisë së të drejtave dhe lirive të njeriut, Avokati i Popullit,...

  më shumë
 • 19-05-2008

  më shumë
 • 08-04-2008

  më shumë
 • SHKY JA KOLEKTIVE MAS KUNDR LIGJORE

  26-03-2008

  Në lidhje me informatat e publikuara përmes mediave se për shkak të arkëtimit të zvogëluar të faturave për energji elektrike, EVN-ESM në vendbanime të caktuara bën shkyçjen kolektive, me qëllim që paguesit jo...

  më shumë
 • 26-03-2008

  më shumë
 • 25-03-2008

  më shumë
 • 09-01-2008

  më shumë
 • 09-01-2008

  më shumë
 • 04-01-2008

  më shumë
 • 10-12-2007

  më shumë
 • VIZITË NJËDITORE PUNE E OMBUDSMANIT TË SHQIPËRISË

  29-11-2007

  Në muajin dhjetor, në Zyrën e Avokatit të Popullit qëndroi për vizitë pune njëditore një delegacion i Ombudsmanit të Republikës së Shqipërisë, i udhëhequr nga z. Ermir Dobjani, Ombudsman i Shqipërisë.Në suaza...

  më shumë
 • 18-11-2007

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise