Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

 • 05-09-2006

  më shumë
 • 28-04-2006

  më shumë
 • Këndvështrimi i Avokatit të Popullit për rastin e sportistit të ndjerë nga virusi HIV.

  28-03-2006

  Albanski Description

  më shumë
 • Konferencë për shtyp me rastin e Raportit vjetor për vitin 2005

  02-03-2006

  Avokati i Popullit Z. Ixhet Memeti në konferencë për shtyp e prezantoi Raportin vjetor për punën e Institucionit gjatë vitit 2005.
    Prezantim

  më shumë
 • Zgjidhen zëvendësit e ri të Avokatit të Popullit

  01-02-2006

  Kuvendi i Republikës së Maqedonisë zgjodhi zëvendësit e Avokatit të Popullit Dragi Celevskin dhe Nashide Ibraimin, si zëvendës të ri të Avokatit të Popullit në zyrën në Shkup. Ndërkaq, zëvendësit Tripun...

  më shumë
 • Komunikat lidhur me postimin e fletevidencave pr pronat e qytetarve

  25-01-2006

  Komunikat lidhur me postimin e fletevidencave pr pronat e qytetarve

  më shumë
 • Pas ndërhyrjes së avokatit të popullit anulohen pushimet nga puna të 75 nëpunësve të resorit për transport

  20-12-2005

  Deri te Avokati i Popullit u parashtruan parashtresa nga një grup qytetarësh, të punësuar në Ministrinë për Transport dhe Ndërlidhje – Seksionet rajonale në: Prilep, Manastir, Tetovë, Kërçovë, Gjevgjeli,...

  më shumë
 • Parandalohet i rrënimi i barakave sociale në rr. “Leningradska” në Gostivar

  24-09-2005

  Me kërkesë të Avokatit të Popullit për ndalimin e përkohshëm të përmbarimit të aktvendimit deri në përmbyllje të procedurës administrative, është parandaluar rrënimi i barakve sociale në rr. “Leningradska” në...

  më shumë
 • Avokati i Popullit kundër “ndërhyrjes” së NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” për arkëtimin e fletëllogarive

  14-09-2005

  Nga informatat e botuara nëpër media dhe provat e grumbulluara nga ana e Avokatit të Popullit, konstatohet se NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” (“Vodovod i kanalizacija”) ka dërguar letra pranë kryetarit të...

  më shumë
 • 15-07-2005

  më shumë
 • Shpërndarja e Raportit të Timo Maninenit pranë të gjitha organet shtetërore, organizatat ndërkombëtare dhe joqeveritare.

  22-06-2005

  Raporti i Timo Maninenit nga ana e institucionit Avokati i Popullit u shpërnda pranë të gjitha organet shtetërore, organizatat ndërkombëtare dhe joqeveritare.

  më shumë
 • KUVENDI I REPUBLIKËSËS MAQEDONISË NË SEANCËN E 27- TË E SHQYRTOI DHE MIRATOI RAPORTIN VJETOR TË AVOKATIT TË POPULLIT  PËR VITIN 2004

  01-06-2005

  Në senacën e 27-të, të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, u shqyrtua dhe u miratua Raporti vjetor për punën e Avokatit të Popullit për vitin 2004. Me rastin e paraqitjes së Raportit vjetor, fjalim mbajti...

  më shumë
 • Raporti i Timo Maninenit pr institucionin Avokati i Popullit.

  16-05-2005

  Raporti për objektiv ka identifikimin e fushave me prioritet për zhvillimin e mëtutjeshëm dhe përparimin e institucionit Avokati i Popullit.Vlerësim i pavarur i institucionit Avokati i Popullit.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT E PREZENTOI RAPORTIN VJETOR PËR VITIN 2004 PËRPARA KOMITETIT PËR MARRËDHËNIE NË MES BASHKËSIVE

  12-05-2005

  Albanski Description

  më shumë
 • 09-05-2005

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise