Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

 • SHKY JA KOLEKTIVE MAS KUNDR LIGJORE

  26-03-2008

  Në lidhje me informatat e publikuara përmes mediave se për shkak të arkëtimit të zvogëluar të faturave për energji elektrike, EVN-ESM në vendbanime të caktuara bën shkyçjen kolektive, me qëllim që paguesit jo...

  më shumë
 • 26-03-2008

  më shumë
 • 25-03-2008

  më shumë
 • 09-01-2008

  më shumë
 • 09-01-2008

  më shumë
 • 04-01-2008

  më shumë
 • 10-12-2007

  më shumë
 • VIZITË NJËDITORE PUNE E OMBUDSMANIT TË SHQIPËRISË

  29-11-2007

  Në muajin dhjetor, në Zyrën e Avokatit të Popullit qëndroi për vizitë pune njëditore një delegacion i Ombudsmanit të Republikës së Shqipërisë, i udhëhequr nga z. Ermir Dobjani, Ombudsman i Shqipërisë.Në suaza...

  më shumë
 • 18-11-2007

  më shumë
 • 25-10-2007

  më shumë
 • 17-09-2007

  më shumë
 • 04-09-2007

  më shumë
 • PRES KONFERENCË E AVOKATIT TË POPULLIT, MISIONIT TË OSBE-së DHE AMBASADËS SUEDEZE
  Prezantohen projektet për përforcimin e rolit të Ombudsmanit

  26-06-2007

  Njohja e qytetarëve me rolin dhe kompetencat e Avokatit të Popullit, Projekti për njohjen me të drejtat e personave të dënuar, si dhe përforcimi i bashkëpunimit të brendshëm midis zyrës qendrore dhe rajonale,...

  më shumë
 • PRES KONFERENCË E AVOKATIT TË POPULLIT, MISIONIT TË OSBE-së DHE AMBASADËS SUEDEZE
  Prezantohen projektet për përforcimin e rolit të Ombudsmanit

  18-05-2007

  Njohja e qytetarëve me rolin dhe kompetencat e Avokatit të Popullit, Projekti për njohjen me të drejtat e personave të dënuar, si dhe përforcimi i bashkëpunimit të brendshëm midis zyrës qendrore dhe rajonale,...

  më shumë
 • U  PREZANTUA RAPORTI  PËR  PUNËN  E  AVOKATIT  TË POPULLIT  PËR VITIN 2006
  Nevojitet bashkëpunim më i madh me Ombudsmanin

  07-03-2007

  Vitin e kaluar në zyrat e Avokatit të Popullit u veprua sipas 4.282 parashtresave. Prej tyre 3243 janë përfunduar, ndërsa 1039 janë në procedurë. Në 2.442 raste është konstatuar se nuk janë cenuar të drejtat e...

  më shumë
 • 10-11-2006

  më shumë
 • 26-10-2006

  më shumë
 • 16-10-2006

  më shumë
 • 25-09-2006

  më shumë
 • Reagim i Avokatit të Popullit rreth problemeve me furnizimin me libra shkollorë, të familjeve me të ardhura të ulëta

  05-09-2006

  Pas shkrimeve të botuara në mediat e vendit në lidhje me problemet e furnizimit me libra, me të cilin ballafaqohen familjet me të ardhura të ulëta, si dhe për kushtet joadekuate për ndjekjen e mësimin në disa...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise