Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

13-09-2018

13.09.2018, Shkup

KOMUNIKATË NË PRAG TËMBAJTJES SË REFERENDUMIT,

Avokati i Popullit në prag tëmbajtjes së referendumit, i informon qytetarët se nga dita e hënë, 17 shtator, do të hap linjë telefonike falas - 0800 54321, me qëllim që t’u ndihmoj qytetarëve në realizimin dhe mbrojtjen e të drejtës së votës gjatë shprehjes së lirë të mendimit dhe qëndrimit të tyre lidhur me pyetjen e referendumit.

Avokati i Popullit me këtë rast, e vë në dukje rëndësinë e jashtëzakonshme të realizimit të të drejtës së deklarimit të drejtpërdrejtë dhe konsideron se deklarimi i qytetarëve dhe qëndrimi i tyre lidhur me pyetjen e referendumit, është obligim dhe kontribut aktiv i tyre për ardhmërinë e shoqërisë.

Avokati i Popullit, njëkohësisht i përkujton dhe apelon deri te të gjithë faktorët e shoqërisë, të mos i pengojnë qytetarët në realizimin e të drejtës së tyre të garantuar për dalje dhe deklarim personal, si dhe i inkurajon qytetarët të paraqesin çdo ndikim eventual.

Pengimin e daljesdhe shprehjes së lirë të mendimit në referendum, qytetarëtmunden ta paraqesin edhe personalisht në zyrat e Avokatit të Popullit në: Shkup, Manastir, Kërçovë, Kumanovë, Strumicë, Tetovë dhe Shtip, çdo ditë, si dhe në ditën e mbajtjes së referendumit.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise