Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORILajme dhe Ngjarje

14-06-2018

14.06.2018, Shkup

KUVENDI I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHA PËLQIMIN PËR AKTET E PËRGJITHSHME TË AVOKATIT TË POPULLIT

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë dha pëlqimin për aktet e përgjithshme të Avokatit të popullit.

Bëhet fjalë për Rregulloren për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores për organizimin dhe fushëveprimin e punës së shërbimit profesional, Ekipit të Mekanizmit parandalues nacional, Reparteve të veçanta dhe zyrave të Avokatit të popullit dhe Rregulloren për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores për sistematizimin e vendeve të punës në Shërbimin profesional, Ekipin e Mekanizmit parandalues nacional, Seksionet e veçanta dhe zyrat e Avokatit të popullit
.
Gjegjësisht, me këto ndryshime u mundësua që në kuadër të Shërbimit profesional të Avokatit të popullit, të krijohet njësi e re organizative ,, Avokati i popullit - mekanizmi për kontroll civile ’’, i cili do të sigurojë mbështetjen dhe mbrojtjen e viktimës/ave, e të drejtave të tyre dhe prezantimin e interesave të tyre në të gjitha procedurat e hetimit të trajtimit nga personat me kompetenca policore dhe pjesëtarët e policisë së burgjeve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise