Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 15-10-2020

  RIKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 15 TETORIT – DITA...

  më shumë
 • 09-10-2020

  under construction

  më shumë
 • 06-10-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 6 TETORIT – DITËS...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

10.12.2010, Shkup
Tryezë e rrumbullakët me temë: "Avancimi i bashkëpunimit të pushtetit qendror dhe vetadministrimit lokal me Avokatin e Popullit” më shumë
10.12.2010, Shkup
Panel diskutimi me rastin e shënimit të 10 dhjetorit- ditës për të drejtat e njeriut, në të cilën mori pjesë edhe Аvokati i Popullit Z. Ixhet Memeti më shumë
07.12.2010, Shkup
Me rastin e shënimit të ditës së personave me hendikep Avokatit të Popullit iu nda çmimi nga “Detla eksluziv” më shumë
27-28 tetor 2010 – Shkup
Takim pune ndërmjet z. Ixhet Memeti dhe Ombudsmanit të Mbretërisë së Marokut, z. Moulay M’hamed Iraki më shumë
20-22.10.2010, Cërkvenicë – Republika e Kroacisë
Tryezë e rrumbullakët rajonale e mekanizmave parandalues nacional nën OPKAT më shumë
04-07.10.2010, Mbretëria e Spanjës
Z. Ixhet Memeti me z. Mauro Palma – Kryetar i KEPT më shumë
нова галерија140
Ixhet Memeti dhe Sebastian Botreu – Bonetere, Drejtor i Institutit për Paqe dhe të Drejta të Njeriut më shumë
25.06.2010, Shkup
Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në panel diskutimin me rastin e ditës ndërkombëtare për mbështetjen e viktimave nga tortura më shumë
22-23.06.2010, Podgoricë - Mali i Zi
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe përfaqësuesi i Zyrës së Ombudsmanit të Sllovenisë z. Ivan Shelih më shumë
14-15.06.2010, Madrid
Takimi i katërt i Asociacionit të Ombudsmanëve të Mediteranit më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise