Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

06-08.05.2011, Ohër
Takim vjetor pune i të punësuarve në institucionin Avokat i Popullit më shumë
14.04.2011, Shkup
Takimi i parë i Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Maqedoni z. Skender Durmishi më shumë
14.04.2011, Shkup
Takim i ombudsmanit të maqedonisë z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Republikës së Sllovenisë z. Alan Bergant më shumë
30.03.2011, Shkup
U promovua fillimi i projektit tuining “Mbështetje për institucionin e ombudsmanit” i financuar nga fondet e parazgjerimit - IPA të bashkimit Evropian më shumë
29.03.2011, Shkup
Takimi i parë protokollar i Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoni Ambasadorin Peter Sorensen më shumë
24.03.2011, Shkup
Konferencë për shtzp me rastin e Raportit vjetor për punën e AP gjatë vitit 2010 më shumë
07.03.2011, Shkup
Tryeza të rrumbullakët me temë: “Avancimi i bashkëpunimit të pushtetit qendror dhe pushtetit lokal me Avokatin e Popullit” më shumë
15.02.2011, Shkup
Euroambasadori z. Ervan Fuere në takim lamtumirës me ombudsmanin e maqedonisë z. Ixhet Memeti më shumë
15.02.2011, Shkup
Takim i Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me ambasadorin e Mbretërisë së Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore Sh. T. Kristofer ivon më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2019
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise