Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • 07-06-2019

  AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL (MPN) NË QERSHOR DO TË JETË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

06-08.12.2011, Lubjanë
TRETË VJETOR I RRJETIT EVROPIAN TË MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL NË TË CILIN MORI PJESË AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI - SHEF I MPN-së TË MAQEDONISË më shumë
16.11.2011, Luksemburg
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONGRESIN E VII TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE TË VENDEVE FRANKOFONE më shumë
24.11.2011, Shkup
KONFERENCË: “MBROJTJA NGA DHUNA NË FAMILJE” më shumë
10.11.2011,Shkup
“PËRMES AKTIVITETEVE QYTETARE DHE REFORMAVE NË MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME DERI NË SHOQËRI MË TË MIRË” më shumë
03.11.2011,Shkup
AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZËM PARANDALUES NACIONAL më shumë
28.10.2011,Shkup
TRYEZË E RRUMBULLAKËT: NË Ç’MASË I REALIZOJNË TË DREJTAT E TYRE FËMIJËT ME NEVOJA më shumë
20-22.10.2011, Kopenhagë, Danimarkë
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MERR PJESË NË SEMINARIN E ORGANIZUAR NGA RRJETI EVROPIAN I OMBUDSMANËVE më shumë
6-7.10.2011- Arka,Shkup
TRYEZË E RRUMBULLAKËT: “PËRVOJA KOMPARATIVE NGA FUSHA E PRIVIMIT NGA LIRIA DHE ROLI I AVOKATIT TË POPULLIT” më shumë
07.10.2011, Shkup
AVOKATI I POPULLIT E SHËNOI JAVËN E FËMIJËVE DUKE PRITUR NXËNËS NË AMBIENTET E INSTITUCIONIT më shumë
21-22.09. 2011, Madrid – Mbretëria e Spanjës
INSTITUCIONET NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT DISKUTUAN PËR MËNYRAT E LEHTËSIMIT TË PUNËS SË GJYKATËS EVROPIANE PËR TË DREJTAT E NJERIUT më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise