Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 15-10-2020

  RIKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 15 TETORIT – DITA...

  më shumë
 • 09-10-2020

  under construction

  më shumë
 • 06-10-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 6 TETORIT – DITËS...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

29.03.2013, Shkup
RAPORT TË VEÇANTË VJETOR 2012 më shumë
09.10.2012, Shkup
“LIRIA E SHPREHJES” më shumë
05.10.2012, Shkup
“TË DREJTAT E PJESËTARËVE TË BASHKËSIVE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË ME VËSHTRIM TË VEÇANTË – DEKADA E ROMËVE” më shumë
25.06.2012, Shkup
“REALIZIMI I TË DREJTËS SË FËMIJËS PËR MBAJTJEN E KONTAKTEVE PERSONALE ME PRINDIN ME TË CILIN NUK JETON” më shumë
10.05.2012,Shkup
TË DREJTAT E PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA SI PACIENTË më shumë
26.04.2012,Shkup
SI TË MBROHEN FËMIJËT NGA INFORMATAT TË CILAT NDIKOJNË DËMSHËM MBI ZHVILLIMIN E TYRE më shumë
10.04.2012 ,Shkup
DELEGACIONI I AVOKATIT TË POPULLIT TË MALIT TË ZI NË VIZITË PUNE TE AVOKATI I POPULLIT më shumë
29.03.2012,Shkup
“MBROJTJA E FËMIJËVE NGA KEQPËRDORIMI I DROGAVE DHE SUBSTANCAVE TJERA PRISKOTROPE” më shumë
28.03.2012, Shkup
AVOKATI I POPULLIT E PUBLIKOI DHE IA DËRGOI KUVENDIT RAPORTIN VJETOR PËR VITIN 2011 më shumë
11.12.2011, Shkup
ZËVENDËS AVOKATJA E POPULLIT NDAU ÇMIME NË KUADËR TË FUSHATËS: “SË BASHKU PËR SHKOLLA PA DHUNË” më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise