Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 15-10-2020

  RIKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 15 TETORIT – DITA...

  më shumë
 • 09-10-2020

  under construction

  më shumë
 • 06-10-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 6 TETORIT – DITËS...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

13.11.2013, Shkup
PUNËTORI ME TEMË: “PUNA E OMBUDSMANIT ME PARASHTRESA – PRAKTIKAT MË TË MIRA TË BE-SË” më shumë
29.10.2013, Shkup
PUNËTORI ME TEMË: “ROLI I GJYQTARIT NË REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË PERSONAVE TË PRIVUAR NGA LIRIA” më shumë
04.10.2013, Shkup
NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MIRÇE ACEV” E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT më shumë
26-27.09.2013, Ohër
PËRFAQËSUESIT E OMBUDSMANËVE TË RAJONIT SHKËMBYEN PËRVOJA PËR PUNËN SIPAS LËNDËVE PËR DISKRIMINIM më shumë
04.09.2013, Ankara, Republika e Turqisë
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN NDËRKOMBËTAR NË ANKARA-REPUBLIKA E TURQISË më shumë
22.07.2013 Shkup
ZGJIDHEN ZËVENDËSIT E RI TË AVOKATIT TË POPULLIT më shumë
26.06.2013, Shkup
DITA NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMA TË TORTURËS U SHËNUA ME EKSPOZITË NË TË CILËN MORI PJESË EDHE OMBUDSMANI, Z. IXHET MEMETI më shumë
25-26.06.2013, Shkup
TAKIM RAJONAL I AVOKATËVE TË POPULLIT-MEKANIZMA PARANDALUES NACIONAL më shumë
16.05.2013 Shkup
PRES KONFERENCË PËR RAPORTIN VJETOR PËR VITIN 2012 TË MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise