Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

14-16.11.2014, Strugë
TAKIM PUNE I TË PUNËSUARVE TË INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT ME RASTIN E DHJETËVJETORIT TË FUNKSIONIMIT TË ZYRAVE RAJONALE më shumë
15.07.2014, Shkup
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME NJË PJESË TË AMBASADORËVE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË më shumë
25.06.2014, Shkup
U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2013 më shumë
18.06.2014, Shkup
RAPORTI I AVOKATIT TË POPULLIT PËR VITIN 2013 PREZANTUAR NË PRES-KONFERENCË më shumë
14-16.05.2014, Budapest, Republika e Hungarisë
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË VIZITË PUNE NË ZYRËN E KOMISARIT HUNGAREZ PËR TË DREJTAT FUNDAMENTALE më shumë
06.12.2013, Shkup
PUNËTORI ME TEMË ”MBROJTJA E PERSONAVE TË MITUR GJATË NDALIMIN NË POLICI” më shumë
04.12.2013, Prishtinë
KONFERENCA RAJONALE: “KOMPLEMENTARITETI MIDIS INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANËVE DHE GJYQËSORIT NË MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT - PRAKTIKAT E MIRA EVROPIANE” më shumë
03.12.2013, Shkup
AVOKATI POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME RAPORTUESIN E KOMISIONIT PËR RESPEKTIMIN E OBLIGIMEVE DHE ANGAZHIMEVE TË VENDEVE ANËTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS, Z. ROBERT UALTER më shumë
25-28.11.2013, Dakar, Senegal
KONGRESI I TETË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE NDËRMJETËSUESVE TË FRANKOFONISË më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise