Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

25.06.2015, Shkup
U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT – MEKANIZËM PARANDALUES NACIONAL PËR VITIN 2014 më shumë
12.06.2015, Shkup
PRES-KONFERENCA E AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI PËR GJENDJET NË QENDRËN PËR PRANIMIN E TË HUAJVE NË GAZI-BABË më shumë
12.05.2015, Shkup
AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, U TAKUA ME AMBASADORIN E BRITANISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. ÇARLS EDMOND GARET më shumë
17.04.2015, Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME ZËVENDËS-NDIHMËSIN E SEKRETARIT AMERIKAN TË SHTETIT PËR EVROPË DHE AZI, Z. HOJT BRAJAN JI më shumë
02.04.2015, Shkup
TRYEZË E RRUMBULLAKËT ME TEMË: “GJENDJA E FËMIJËVE ME AUTIZËM DHE TRAJTIMI I TYRE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË” më shumë
26.03.2015, Shkup
U PREZANTUA RAPORTI VJETOR PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2014 më shumë
16.03.2015, Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË SHBA-VE, Z. XHES BEJLI më shumë
09.12.2014, Shkup
PUNËTORI ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE DHE LIRIVE TË NJERIUT PËRMES PRIZMIT TË BASHKËPUNIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT ME MEDIAT” më shumë
27-28.11.2014, Beograd, Republika e Serbisë
FORUM I OPCAT I EVROPËS JUGLINDORE më shumë
24-25.11.2014, Ohër
KONFERENCË PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE KUSHTETUESE DHE LIGJORE TË QYTETARËVE NË PROCEDURAT E PËRMBARIMIT DHE NË REALIZIMIN E TË DREJTËS SË ZGJEDHJES më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 7
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise