Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • 07-06-2019

  AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL (MPN) NË QERSHOR DO TË JETË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

25-28.04.2006 Shkup, Hotel Kontinrntal
Trajnim për të drejtat e njeriut si pjesë e Projektit për përkrahjen e Institucionit AP më shumë
19-25.03.2006 Stokholm, Suedi
Vizitë studimore me Ombudsmanin Parlamentar në Suedi-Takim pune më shumë
02.03.2006 Shkup
Konferencë për shtyp me rastin e Raportit vjetor për punën e AP gjatë vitit 2005 më shumë
13.02.2006 Shkup
Takim me Ambasadoren e SHBA-ve në Maqedoni Znj. Xhilijan Arlen Millovanoviq më shumë
17.11.2005 Shkup
Takim me shefin e NATO-s z. Denis Blis më shumë
17.11.2005 Shkup
Takim me Ambasadorin e ri të Delegacionit të Komisionit Evropian z. Ervan Fuere më shumë
07-10.10.2005, Shkup
Konferencë e përbashkët për shtyp me Ombudsmanin e Malit të Zi më shumë
24.09.2005 Vilnius, Lituani
Kuvendi vjetor i IOE-së më shumë
19.09.2005, Shkup
Puna e Sektorit për Kontroll të Brendshëm pranë MPB-së më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 7
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise