Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

07.03.2007 INP "Idrizovë", Shkup
z. Ixhet Memeti dhe përfaqësuesi i Unionit Evropian dhe shef i Delegacionit të Komisionit Evropian në Maqedoni, z. Ervan Fuere në vizit në INP "Idrizovë" më shumë
27-29.11.2006 Namur, Belgjikë
Takim i këshillit Administrativ të AOMF më shumë
20-21.11.2006 Shkup, Republike e Maqedonisë
Konferenca ndërkombëtare "Bashkëpunimi me Ombudsmanin - faktor relevant për zhvillimin e demokracisë më shumë
03.10.2006 Skhup, Republike e Maqedonisë
Vizita e Ombudsmanit të Bullgarisë z. Ginyo Ganev më shumë
14.09.2006 Ohër, Republika e Maqedonisë
Seminar për forcimin e kapaciteteve të institucioneve të ombudsmanëve të vendeve të Evropës Verilindore më shumë
27-28.07.2006 Sofje, Bullgari
Takim me z. Ginye Ganev - Ombudsman i Republikës se Bullgarise më shumë
20-22.06.2006 Belfast, Irlanda Veriore
Tryezë e rrumbullakët për rolin e institucioneve nacionale në gjendje të konflikteve dhe pas konflikteve më shumë
11-13.06.2006 Vjenë, Austri
Konferencë Ndërkombëtare e Ombudsmanëve më shumë
01-03.06.2006 Siros, Greqi
Seminari - Ombudsmani dhe lëshimet e policisë më shumë
28.04.2006 Shkup
Kоnferencë për shtyp - artikulli i botuar në gazetën "Vreme" për paralele të pasër etnike rome më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise