Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • 07-06-2019

  AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL (MPN) NË QERSHOR DO TË JETË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

нова галерија74
z. Memeti dhe z. Dobjani në vizitë ENP "Idrizovë" më shumë
07 - 08.11.2007 Kumanovësë dhe Strumicë
Kumanovësë, Tryezë e rrumbullakët në temë: "Bashkëpunimi i vetadministrimit lokal me Avokatin e Popullit" më shumë
17.10.2007 Shkup
Takim i z. I. Memeti me përfaqësues të Komisionit pë parashtresa pranë Bundestagut të Gjermanisë më shumë
25.09.2007 Shkup
Takim i z. Ixhet Memeti me znj. H. Xhilani-përfaqësuese speciale e Sekretarit të Përgjithshëm të KB-së për mbrojtësit e të drejtave të njeriut më shumë
17.09.2007 Shkup
Konferencë për shtyp - Kuti prej metali për qasje më të lehtë të Ombudsmanit për personat e dënuar më shumë
17 - 18.09.2007 Sofje, R. e Bullgarisë
z. Ixhet Memeti me z. Nikiforos Diamandouros - Ombudsman Evropian më shumë
26.06.2007 Shkup
Konferencë për shtyp e Avokatit të Popullit, Misionit të OSBE-së ghe Ambasadës së Suedisë më shumë
12 - 13.04.2007 Athinë, Republikën e Greqisë
Tryezën e X të rrumbullakët të ombudsmanëve të Evropës ghe të Komisarit për të Drejtat e Njeriut të Këshillit të Evropës më shumë
нова галерија66
Takim plotësues për dimensionin njerëzor më shumë
07.03.2007 Shkup
нова слика 369 më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 10
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise