Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 15-10-2020

  RIKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 15 TETORIT – DITA...

  më shumë
 • 09-10-2020

  under construction

  më shumë
 • 06-10-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 6 TETORIT – DITËS...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

21-24.04.2008, Shkup
Trajnim për të punësuarit e zyrës së avokatit të popullit në temë: “Identifikimi dhe veprimi mbi rastet e diskriminimit” më shumë
13-15.04.2008, Gent-it, Belgjikë
Përfaqësues të zyrës së ombudsmanit të maqedonisë morën pjesë në shënimin e dhjetë vjetorit të themelimit të ombudsmanit të Gent-it, Belgjikë më shumë
12-14.04.2008, Kiev, Ukrainë
Z. Ixhet Memeti dhe znj.Nina Karpaçova - Ombudsmane e Ukrainës më shumë
09.04.2008, Padovë, Itali
Përfaqësues të zyrës së ombudsmanit të maqedonisë morën pjesë në punëtorinë me temë: “Të drejtat e personave të privuar nga liria – roli i strukturave nacionale, cilët janë mekanizmat e... më shumë
30-31.03. 2008, Sofje, Bullgarisë
Avokati i Popullit z. Ixhet memeti në konferencën për risitë e marrëveshjes së Lisabonit më shumë
25.03.2008 Shkup
Konferencë për shtyp-Prezentimi i Raportit Vjetor për punën në vitin 2007 më shumë
28.02.2008 Kërçove dhe Manastir
Manastir-Tryezë e rrumbullakët në temë: "Bashkëpunimi i vetadministrimit lokal me Avokatin e Popullit" më shumë
07.01.2008 Hotel „Arka“, Shkup
Seminare informative për nëpunësit shtetëror më shumë
07.01.2008 Aragon, Spanjë
Takim i z.Ixhet Memeti me Ombudsmanin e Aragonit z. F. Visente më shumë
09 - 18.12.2007 Bamako, Mali
z. Memeti dhe anëtarët e Sekretariatit të Frankofonisë më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise