Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

6-7.11.2008, Novi Sad, Republika e Serbisë
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti foli për bashkëpunimin ndërmjet Ombudsmanit dhe sektorit joqeveritar në konferencën dyditore në novi sad me titull: “Pavarësia dhe autonomia e... më shumë
04.11.2008, Shkup
Takim i Avokatit të Popullit, z. Ixhet Memeti me Serhi Holovati-n, Kryetar i Komisionit të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. më shumë
17.10.2008, Shkup
Avokati i Popullit në mesin e qytetarëve të Prilepit më shumë
15.10.2008, Hotel "Kontinental", Shkup
Tryezë e rrumbullakët: “Ardhmëria dhe sfidat e institucionit Avokat i Popullit” në organizim të Avokatit të Popullit dhe mbështetje të OSBES-së Mmisionit në Shkup dhe Agjencisë për Zhvillim... më shumë
10.09.2008 Hotel “Aleksandar Pallas”, Shkup
Konferencë me temë: “Mbrojtja e të drejtave të njeriut dhe të drejtave të minoriteteve në Evropë” më shumë
09.09.2008, Shkup
Pres konferencë me rastin e fillimit të fushatës “ditët e hapura të Avokatit të Popullit” më shumë
27.06.2008, Budapest - Hungari
Ombudsmani i maqedonisë z. Ixhet Memeti në konferencën ndëkrombëtare të Budapestit më shumë
25-26.06.2008, Shkup
Takim i Ombudsmanit të Francës, z. Zhan Delevoa me Avokatin e Popullit, z. Ixhet Memetin më shumë
15.05.2008, Shkup
нова слика 259 më shumë
05-09.05.2008, Berlin, Gjermanisë
z. Ixhet Memeti në takim me z. Ginter Noke, Komesar për të drejtat e njeriut në Bundestagun e Republikës së Gjermanisë më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise