Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • 07-06-2019

  AVOKATI I POPULLIT-MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL (MPN) NË QERSHOR DO TË JETË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

26.03.2009, Shkup
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti e prezantoi Raportin vjetor të punës për vitin 2008 më shumë
9-10.03.2009, Tiranë, Republika e Shqipërisë
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti në konferencë në Tiranë, Republika e Shqipërisë me temë: “Qasja deri te informatat-çka mund të bëjë ombudsmani?” më shumë
06.02.2009, Shkup
Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti në promovimin e titulluar: “Transparencë, llogaridhënie dhe përgjegjësi në punën e policisë” më shumë
10-12.02.2009, Talinë – Estoni
Z. Ixhet Memeti me z. Indrek Teder, Kancelar i Drejtësisë-Ombudsman i Republikës së Estonisë më shumë
18-19.12.2008 – Marsejë, Francë
Zyra e Ombudsmanit të maqedonisë anëtare e rrjetit të mediatorëve dhe ombudsmanëve të Mediteranit më shumë
15 - 17.12.2008, Tiranë, Republikën e Shqipërisë
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në konferencën ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë më shumë
10.12.2008, Shkup
Institucioni Avokat i Popullit e shënoi dhjetëvjetorin e funksionimiт të tij më shumë
10.12.2008, Shkup
Pjesëmarrja e Avokatit të Popullit në panel diskutimin me rastin e 60-vjetorit të deklaratës universale për të drejtat e njeriut më shumë
17-18 nëntor – Rabat, Maro
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në takimin e këshillit administrativ të ombudsmanëve dhe mediatorëve të vendeve anëtare të Fankofonisë më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 4
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise