Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

30.11.2009, Shkup
Z. Ixhet Memeti me z. Mauro Palma, Kryetar i Komitetit për Parandalimin e Torturës, pranë Këshillit të Evropës dhe z. Sasho Klekovski – QMBN më shumë
05-06.11.2009, Strasburg
Avokati i Popullit Ixhet Memeti mori pjesë në konferencën e parë të mekanizmave parandalues nacional për pengimin e torturës më shumë
20.10.2009, Shkup
Zoti Ixhet Memeti dhe znj. Anica Tomshiq Stojkovska, drejtore ekzekutive e Koalicionit “Të gjithë për gjykim të drejtë” më shumë
09.10.2009, Shkup
Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Maqedoni, z. Filip Riker më shumë
25.09.2009, “Holidej In” – Shkup
Koncepti i parandalimit, implementimi i Protokollit Fakultativ Ndaj Konventës së Kombeve të Bashkuara Kundër Torturës dhe themelimi i mekanizmit preventiv nacional në vend më shumë
19.06.2009, Shkup
Takim pune me Ombudspersonin e sapo zgjedhur të Kosovës, z. Sami Kurteshi më shumë
02.06.2009, Shkup
Seminar me temë: “Ombudsmani – Mediator ndërmjet qytetarëve dhe administratës publike” më shumë
15.05.2009, Shkup
Takim i Avokatit të Popullit, z. Ixhet Memeti, me studentët e vitit të dytë studimor të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë më shumë
22-23.04. 2009, Podgoricë, Republika e Malit të Zi
Konferencë rajonale për implementimin e protokollit fakultativ ndaj konventës kundër torturës dhe veprimit brutal, jonjerëzor e poshtërues dhe ndëshkimit, në të cilën mori pjesë edhe... më shumë
06-07.04.2009 – Pafos, Republika e Qipros
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti në konferencën e ombudsmanëve të vendeve anëtare dhe vendeve kandidate për aderim në bashkimin Evropian më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise