Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

09.06.2010 Shkup
Panel diskutimi me temën “Standardet evropiane dhe ndikimi i tyre në forcimin e mekanizmave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut-institucionet e ombudsmanit” më shumë
07.06.2010, Shkup
Takim pune i Аvokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Maqedoni z. Filip Riker më shumë
17-18 maj, Sarajevë
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në konferencën rajonale për diskriminimin më shumë
22.04.2010, Shkup
Takim i z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës, Shkëlqesinë e tij Hoze Manuel Pas Agueras më shumë
24.03.2010, Shkup
Konferencë për shtyp për prezantimin e Raportit Vjetor për vitin 2009 më shumë
04.02.2010, Shkup
Z. Ixhet Memeti dhe z. Ervan Fuere, Përfaqësues Special i Bashkimit Evropian dhe Shef i Delegacionit të Komisionit Evropian në Maqedoni më shumë
01-02.02.2010, Paris – Francë
Z. Ixhet Memeti mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me temë: “Të drejtat e njeriut – parimet universale dhe garancitë rajonale” më shumë
14-15.12.2009, Athinë – Republika e Greqisë
Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në Takimin e III-të të Asociacionit të Ombudsmanëve nga Mediterani më shumë
9-10.12.2009, Tiranë – Republika e Shqipërisë
Avokati i Popullit Ixhet Memeti mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare në tiranë më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise