Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIFotografi

10.12.2018, Prishtinë
KONFERENCA RAJONALE “QASJA NË DREJTËSI Е VIKTIMAVE TË DHUNËS NË FAMILJE DHE BAZA GJINORE“ më shumë
01.11.2017, Shkup
NXËNËS TË SHKOLLËS SË MESME GJIMNAZIT „JOSIP BROZ TITO" NGA SHKUPI VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT më shumë
11.09.2017, Shkup
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI, KRYEMINISTRI Z. ZORAN ZAEV DHE DREJTORESHA EKZEKUTIVE E KOMITETIT TË HELSINSKIT ZNJ. URANIJA PIROVSKA E VIZITUAN ENK “IDRIZOVË” më shumë
26.05.2017, Skopje
DISKUTIM PROFESIONAL ME TEMË "E DREJTA PËR ARSIM NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, REALIZIMI DHE MBROJTJA E SAJ" më shumë
11.05.2017, Скопје
STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK ,,JUSTINIJANI I PARË’’ NGA SHKUPI VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT më shumë
11.05.2017, Скопје
TAKIM I ZËVENDËS AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA ME PËRFAQËSUES TË ZYRËS SË UNICEF-IT NGA FEDERATA E BOSNJËS DHE HERCEGOVINËS më shumë
20.04.2017, Shkup
under construction më shumë
20.04.2017, Shkup
NXËNËS TË DISA SHKOLLAVE TË MESME TË SHKUPIT VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT më shumë
30.03.2017, Shkup
PRES-KONFERENCA NË TË CILËN U PREZANTUA RAPORTI VJETOR PËR NIVELIN E SIGURIMIT TË RESPEKTIMIT, AVANCIMIT DHE MBROJTJES SË LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT NË VITIN 2016 më shumë
14.12.2016, Shkup
U NËNSHKRUA MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT DHE QENDRËS LGBTI më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2021
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise