Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

 • 06-11-2019

  PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT...

  Përfaqësues të Avokatit të popullit morën pjesë në debatin publik me temë: Prindësia e përbashkët...

  më shumë
 • 29-10-2019

  PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT MORI...

  Implementimi i Ligjit për prevenim, parandalim dhe mbrojtje nga dhuna familjare, ishte tema e...

  më shumë
 • 15-10-2019

  PJESËMARRJE NË SHËNIMIN E DITËS...

  Me rastin e shënimit të 15 Tetorit – Ditës ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë – simbolit të...

  më shumë

Aktivitetet

 • 31-10-2019

  U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM...

  Avokati i popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në takim me kolegët e tij, Avokatin e popullit të...

  më shumë
 • 29-10-2019

  PJESËMARRJE NË PUNËTORINË PËR ROLIN E...

  Përfaqësues i Avokatit të popullit mori pjesë në punëtorinë e titulluar “Duke hulumtuar rolin e...

  më shumë
 • 17-10-2019

  PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT...

  Zëvendës-avokati i popullit, znj. Vaska Bajramovska-Mustafa dhe këshilltar i zyrës së Avokatit të...

  më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise