Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

  • 25-09-2019

    AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

    më shumë
  • 12-08-2019

    KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

    më shumë
  • 26-06-2019

    U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

    më shumë
  • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIPër Avokatin e Popullit

Në përgjithësi për Avokatin e Popullit

Avokatin e Popullit e zgjedh dhe e shkarkon Kuvendi i Republikës së Maqedonisë. Avokati i Popullit zgjidhet në mandat prej tetë vjetësh, me të drejtë rizgjedhje...
më tepërAktivitetet

  • 15-10-2019

    PJESËMARRJE NË SHËNIMIN E DITËS...

    Me rastin e shënimit të 15 Tetorit – Ditës ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë – simbolit të...

    më shumë
  • 10-10-2019

    TAKIM I PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT TË...

    Zëvendës-avokati i popullit, znj Vaska Bajramovska-Mustafa së bashku me ekipin monitorues të...

    më shumë
  • 10-10-2019

    PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT...

    Përfaqësues të ekipit monitorues të implementimit të Konventës për mbrojtjen e të drejtave të...

    më shumë

Aktivitetet

  • 17-10-2019

    PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT...

    Zëvendës-avokati i popullit, znj. Vaska Bajramovska-Mustafa dhe këshilltar i zyrës së Avokatit të...

    më shumë
  • 16-10-2019

    PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT...

    Përfaqësues të Avokatit të popullit morën pjesë në trajnimin/punëtorinë dy-ditore për mbrojtjen e të...

    më shumë
  • 03-09-2019

    under construction

    më shumë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 10
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise