Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 20-06-2006

  më shumë
 • 11-06-2006

  më shumë
 • 01 – 03.06.2006, Siros, Greqi

  01-06-2006

  Nga data 01 deri më datën 03 qershor 2006, Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti mori pjesë në Seminarin rajonal për ndërtimin e kapaciteteve, të organizuar në kuadër të  programit...

  më shumë
 • 19.03.2006, Suedisë
  VIZITË STUDIMORE E OMBUDSMANIT PARLAMENTAR NË SUEDI

  19-03-2006

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë. Z. Ixhet Memeti, qëndroi në Mbretërinë e Suedisë ku i bëri vizitë Ombudsmanit Parlamentar. Vizita u planifikua dhe u realizua në kuadër të projektit SIDA, projekt...

  më shumë
 • 28.11.2005, Paris, Francë
  PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT NË KONGRESIN E IV TË ASOCIACIONIT NDËRKOMBËTAR TË OMBUDSMANËVE TË VENDEVE FRANKOFONE

  28-11-2005

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, Ixhet Memeti, si anëtar me të drejtë vote në Asociacionin Ndërkombëtar të Ombudsmanëve të Vendeve Frankofone, merr pjesë në Kongresin e IV, i cili mbahet në Paris,...

  më shumë
 • 20.10.2005, Novi Sad – Sërbi dhe Mal i Zi
  KONFERENCË NDËRKOMBËTARE NË TEMË “OMBUDSMANI NË SHOQËRITË MULTI-KULTURORE”

  20-10-2005

  Në organizim të Ombudsmanit të Vojvodinës dhe Organizatës për sigurim dhe bashkëpunim në Evropë (OSBE) u organizua konferencë ndërkombëtare  në temë “Ombudsmani në shoqëritë multi-kulturore” në të cilën me...

  më shumë
 • 24.09.2005, Sofie – Bullgari
  TRAJNIM NË TEMËN “INSTITUCIONET OMBUDSMAN DHE TË DREJTAT E PAKICAVE”

  24-09-2005

  Në organizim të Qendrës evropiane për çështje të pakicave (ECMI) nga 24 deri më 27 shtator të vitit 2005 në Sofie të Bullgarisë u mbajtë trajnimi në temën “Institucionet Ombudsman dhe të drejtat e pakicave” në...

  më shumë
 • 24.09.2005, Vilnius –Lituani
  ASAMBLE E PËRGJITHËSHME E JASHTËZAKONSHME E EOI

  24-09-2005

  Instituti i Ombudsmanit evropian (EOI) më 24.09.2005 në Vilnius – Lituani e mbajti Asamblenë e përgjithëshme të jashtëzakonshme për miratimin e Statutit të ri të kësaj organizate. Avokati i Popullit i...

  më shumë
 • 14-06-2005

  më shumë
 • 09.06.2005, Tiranë, Republika e Shqipërisë

  09-06-2005

  09-12.06.2005 - Avokati i popullit z. Ixhet Memeti në përcjellje të Zëvendësve në vizitë zyrtare te Ombudsmani i Republikës së Shqipërisë z. Ermir Dobjani. Gjatë qëndirmit Avokati i popullit realizoi takime me...

  më shumë
 • 09.06.2005, Lamos, Prespa, Greqia Veriore

  09-06-2005

  09 - 12.06.2005 Përfaqësues të Zyrës së Avokatit të popullit morrën pjesë në Seminarin në temën "Veprimi lidhur me parashtresat nga mjedisi jetësor". Në Seminarin e organizuar nga ana e Ombudsmanit të Greqisë...

  më shumë
 • 09.05.2005, Beograd

  09-05-2005

  09-11.05.2005 - Zëvendës Avokati i popullit morri pjesë në seminarin e organizuar nga ana e Qendrës për të drejta të fëmijut në Sërbi dhe Mal të zi.

  më shumë
 • 29.03.2005, Kopenhagë

  29-03-2005

  29.03-02.04.2005 -  Avokati i popullit merr pjesë në Tryezën e 9-të të rrubullakët të Ombudsmanave të Evropës  dhe në kremtimin me rastin e 50-të vjetorit të themelimit të Ombudsmanit Parlamentar të Mbretërisë...

  më shumë
 • 23-02-2005

  më shumë
Para123456789TjetërKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise