Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 12-14.04.2008, Kiev, Ukrainë
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË KIEV

  12-04-2008

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, nga data 12 deri më datë 14 prill, mori pjesë në Konferencën dyditore të titulluar: “Sfidat moderne për të drejtat dhe liritë e njeriut” që u...

  më shumë
 • 09-04-2008

  më shumë
 • 30-31.03. 2008, Sofje, Bullgarisë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN PËR RISITË E MARRËVESHJES SË LISABONIT

  30-03-2008

  Në organizim të Ombudsmanit të Republikës së Bullgarisë, z. Gino Ganev, më datë 30 dhe 31 mars, në Sofje u mbajt Konferenca njëditore për të drejtat e njeriut dhe Marrëveshjen e Lisabonit me titull: “Normat...

  më shumë
 • 28-29.02.2008, Strasburg
  SEMINAR PËR ROLIN E TRUPAVE NACIONALE PËR PARANDALIMIN E RACIZMIT DHE DISKRIMINIMIT RACOR

  28-02-2008

  Komitetit Evropian Kundër Racizmit dhe Jotolerancës, më datë 28 dhe 29 shkurt në Strasburg organizoi seminar për rolin e trupave nacional në parandalimin e racizmit dhe diskriminimit racor, në të cilin mori...

  më shumë
 • 07-01-2008

  më shumë
 • 09.19.12.2007, Bamako, Mali
  KONGRESI I PESTË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE NË BAMAKO – MALI

  09-12-2007

  Nga data 11 deri 13 dhjetor të vitit 2007 në Bamako – Mali u mbajt Kongresi i Pestë i Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Vendeve Anëtare të Frankofonisë – AOMF.Në Kongres, në të cilin mori pjesë edhe Ombudsmani i...

  më shumë
 • 07-12-2007

  më shumë
 • 14-10-2007

  më shumë
 • 27-09-2007

  më shumë
 • 19-09-2007

  më shumë
 • 17-09-2007

  më shumë
 • FORUMI EVROPIAN PËR TË DREJTAT E FËMIJËS
  01-04.06.2007,Berlin, Gjermanisë

  01-06-2007

  Një delegacion i zyrës së Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë, më datë katër qershor 2007, mori pjesë në takimin e parë të Forumit Evropian për të Drejtat e Fëmijës, i cili u mbajt në Berlin të...

  më shumë
 • 14-05-2007

  më shumë
 • 24-04-2007

  më shumë
 • 12-04-2007

  më shumë
 • Takim plotësues për dimensionin njerëzor

  29-03-2007

  Më datë 29 dhe 30 mars të vitit 2007, Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti qëndroi në Vjenë, ku mori pjesë në njërin nga takimet plotësues për dimensionin njerëzor, të cilin e...

  më shumë
 • 27-11-2006

  më shumë
 • KONFERENCA NË VARSHAVË – POLONI
  Promovim i tolerancës dhe mosdiskriminimit

  09-10-2006

  “Implementimi i dimensionit human” ishte temë e Konferencës, e cila nga data 9 deri më datën 12 tetor u mbajt në Varshavë të Polonisë. Kjo Konferencë u organizua nga Seksioni për të Drejtat e Njeriut të...

  më shumë
 • 26-09-2006

  më shumë
 • 27-07-2006

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise