Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 01-02.02.2010, Paris – Francë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE ME TEMË: “TË DREJTAT E NJERIUT - PRINCIPET UNIVERSALE DHE GARANCITË RAJONALE”

  01-02-2010

  Më një dhe dy shkurt në Paris u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë: “Të drejtat e njeriut-principet universale dhe garancitë rajonale”, në të cilën mori pjesë edhe Avokati i Popullit i Republikës së...

  më shumë
 • 14-15.12.2009, Athinë – Republika e Greqisë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E TRETË TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE NGA MEDITERANI

  28-12-2009

  “Aksesi deri te vendet në të cilat liria e qarkullimit është e kufizuar” ishte temë në të cilën diskutoi Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti në Takimin e III-të të Asociacionit të...

  më shumë
 • 9-10.12.2009, Tiranë – Republika e Shqipërisë
  AVOKATI I POPULLIT IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË TIRANË

  09-12-2009

  “Të drejtat e njeriut, mirëqeverisja dhe performanca e një ombudsmani”, ishte temë e Konferencës ndërkombëtare, e cila u mbajt në Tiranë, Republikën e Shqipërisë, në të cilën mori pjesë edhe Ombudsmani i...

  më shumë
 • 05-06.11.2009, Strasburg
  AVOKATI I POPULLIT IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN E PARË TË MEKANIZMAVE PARANDALUES NACIONAL PËR PENGIMIN E TORTURËS

  05-11-2009

  Nga data pesë deri më datë gjashtë nëntor të këtij viti në Strasburg u mbajt Konferenca e parë e mekanizmave parandalues nacional për pengimin e torturës në Evropë, në të cilën mori pjesë edhe Avokati i...

  më shumë
 • 07- 09.09.2009 Kebek, Kanada
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONGRESIN E GJASHTË TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE TË VENDEVE NGA FRANKOFONIA

  07-09-2009

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, përsëri u zgjodh anëtar i Këshillit Administrativ të Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Vendeve nga Frankofonia (AOMF) në Kongresin e gjashtë të këtij Asociacioni i cili, nga...

  më shumë
 • 08-06-2009

  më shumë
 • 21-23.05. Ankara, Republika e Turqisë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE PËR TË DREJTAT E NJERIUT

  21-05-2009

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut e cila u mbajt në Ankara, nga data 21 deri më 23 maj, nën patronazhin e kryeministrit të Turqisë, z...

  më shumë
 • 19-20.05.2009, Dubrovnik, Republika e Kroacisë
  KONFERENCA VJETORE E OBMUDSMANËVE PËR FËMIJË TË EVROPËS JUGLINDORE

  19-05-2009

  Me nënshkrimin e Memorandumit për Bashkëpunim të Rrjetit “CRONSEE” dhe Deklaratës së ENOK-ut për miratimin e Protokollit Opsional të Konventës për të Drejtat e Fëmijës, përfundoi Konferenca Vjetore e...

  më shumë
 • 22-04-2009

  më shumë
 • 06-07.04.2009 – Pafos, Republika e Qipros
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN E OMBUDSMANËVE TË VENDEVE ANËTARE DHE VENDEVE KANDIDATE PËR ADERIM NË BASHKIMIN EVROPIAN

  06-04-2009

  Migrimi, e drejta e azilit, procedura për marrjen e azilit, si dhe mbrojtja nga diskriminimi i azilantëve, qenë temat kryesore të Konferencës dyditore të ombudsmanëve të vendeve anëtare, si dhe vendeve...

  më shumë
 • 9-10.03.2009, Tiranë, Republika e Shqipërisë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCË NË TIRANË, REPUBLIKA E SHQIPËRISË ME TEMË: “QASJA DERI TE INFORMATAT-ÇKA MUND TË BËJË OMBUDSMANI?”

  09-03-2009

  “Liria e informimit dhe çfarë mund të bëjë Ombudsmani?”, ishte tema e Konferencës dyditore e cila u mbajt në Tiranë, Republikën e Shqipërisë, e organizuar nga ana e zyrave të ombudsmanëve të Republikës së...

  më shumë
 • 10-12.02.2009, Talinë – Estoni
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË VIZITË INSTITUCIONIT TË KANCELARISË SË OMBUDSMANIT TË ESTONISË

  10-02-2009

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, nga data 10 deri më datën 12 shkurt i bëri një vizitë Kancelarisë së Komisarit për të Drejta të Estonisë – Ombudsmanit, në suaza të së cilës zhvilloi takim bilateral me...

  më shumë
 • 18-19.12.2008 – Marsejë, Francë
  ZYRA E OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË ANËTARE E RRJETIT TË MEDIATORËVE DHE OMBUDSMANËVE TË MEDITERANIT

  18-12-2008

  Zyra e Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë, u bë anëtare me të drejtë të plotë e Rrjetit të Mediatorëve dhe Ombudsmanëve të Mediteranit, në takimin i cili u mbajt në datën 18 dhe 19 të këtij viti...

  më shumë
 • 15 - 17.12.2008, Tiranë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

  15-12-2008

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, nga data 15 deri më datën 17 dhjetor, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me temë: “Mbrojtja e të drejtave të konsumatorëve”, e cila u mbajt në Tiranë, Republika e...

  më shumë
 • 17-18 nëntor – Rabat, Marok
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E KËSHILLIT ADMINISTRATIV TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE TË VENDEVE ANËTARE TË FANKOFONISË

  17-11-2008

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, më datë 17 dhe 18 nëntor, mori pjesë në takimin e Këshillit Administrativ të ombudsmanëve dhe mediatorëve të vendeve anëtare të Frankofonisë, i cili u mbajt në Rabat të...

  më shumë
 • 06-11-2008

  më shumë
 • 25-27.09.2008, Republika e Serbisë
  KONFERENCA PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE INDIVIDUALE DHE KOLEKTIVE TË PAKICAVE NACIONALE

  25-09-2008

  “Mbrojtja e të drejtave individuale dhe kolektive të pakicave nacionale dhe mbikëqyrja e realizimit të tyre” ishte tema e Konferencës dyditore, që u mbajt nga data 25 deri më datë 27 shtator, e cila u organizua...

  më shumë
 • 27.06.2008, Budapest - Hungari
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN NDËKROMBËTARE TË BUDAPESTIT

  27-06-2008

  “Sfidat dhe problemet me të cilat ballafaqohen ombudsmanët e vendeve me demokraci të brishtë - siç janë ato të Ballkanit, dhe si të zgjidhen ato?” Kjo ishte tema kryesore në të cilën, më datë 27 qershor, në...

  më shumë
 • 05-09.05.2008, Berlin, Gjermanisë
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI NË VIZITË STUDIMORE NË REPUBLIKËN E GJERMANISË

  05-05-2008

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, nga data 5 deri më datë 9 maj, ishte në një vizitë studimore në Republikën e Gjermanisë të organizuar nga Fondacioni “Konrad Adenauer”.Në suaza të vizitës, delegacioni u...

  më shumë
 • 13-04-2008

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise