Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN NDËRKOMBËTAR NË ANKARA-REPUBLIKA E TURQISË

  04-09-2013

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në Simpoziumin Ndërkombëtar me temë: “Roli i institucionit të ombudsmanit në kontekst të të drejtave të njeriut, demokracisë dhe sundimit të së drejtës”, i cili u...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

  10-06-2013

  „Avansimi i komunikimit që Institucionet e ombudsmanëve e kanë me administratën, përmirësimi i bashkëpunimit të institucioneve dhe organeve të administratës shtetërore me qëllim të ndihmës më efikase të...

  më shumë
 • U FORMUA RRJETI RAJONAL I MEKANIZMAVE PARANDALUES NACIONAL TË EVROPËS JUGLINDORE

  25-03-2013

  Mekanizmat parandalues nacional (MPN) nga: Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Maqedonia, Sllovenia dhe Serbia, në takimin i cili u mbajt më datë 25 dhe 26 mars në Beograd, Republika e Serbisë, miratuan Deklaratë...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLI Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN PËR TË DREJTAT E PJESËTARËVE TË FORCAVE TË ARMATOSURA

  21-03-2013

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, më datë 21 dhe 22 mars, mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare e cila u mbajt në Sarajevë, Bosnjë e Hercegovinë, ndërkaq në të u diskutua për praktikat pozitive në...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI MORI PJESË NË MBLEDHJEN E OMBUDSMANËVE TË GRUPIT TË VISHEGRADIT DHE BALLKANIT PERËNDIMOR

  12-03-2013

  Ombudsmanët e grupit të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor në mbledhjen, në të cilën mori pjesë edhe ombudsmani i Maqedonisë z. Ixhet Memeti, e cila u mbajt në Varshavë në Republikën e Polonisë, më datën 13...

  më shumë
 • FORCIMI I KOMPETENCAVE TË MEDIATORËVE DHE OMBUDSMANËVE NË MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË FËMIJËVE

  23-10-2012

  “Forcimi i rolit të institucioneve të ombudsmanëve në fushën e të drejtave të fëmijëve dhe veçanërisht përforcimi i rolit në mbrojtjen e fëmijëve dhe njohjen me të drejtat e tyre” – ishte temë e Konferencës, e...

  më shumë
 • TAKIMI I GJASHTË I ANËTAREVE TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MEDITERANIT

  11-06-2012

  "Përforcimi i rolit të ombudsmanit" ishte tema e takimit të gjashtë të anëtareve të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mediteranit i cili u mbajt më datën 11 dhe 12 qershor në Paris , ndërkaq, në të cilin mori...

  më shumë
 • TAKIMI I TRETË VJETOR I RRJETIT EVROPIAN TË MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL NË TË CILIN MORI PJESË AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI - SHEF I MPN-së TË MAQEDONISË

  06-12-2011

  Më datë 06-08 dhjetor 2011, në Lubjanë të Sllovenisë, u mbajt Takimi i tretë vjetor i Rrjetit Evropian të Mekanizmave Parandalues Nacional, i cili funksionon dhe financohet nga MPN-ja Evropiane, Projekt që...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONGRESIN E VII TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE TË VENDEVE FRANKOFONE

  16-11-2011

  Nga data 16 deri më datë 18 Nëntor, në Luksemburg u mbajt Kongresi i VII i Asociacionit të Ombudsmanëve dhe Mediatorëve të Vendeve Frankofone (AOMF), në të cilin mori pjesë edhe Ombudsmani i Maqedonisë, z...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MERR PJESË NË SEMINARIN E ORGANIZUAR NGA RRJETI EVROPIAN I OMBUDSMANËVE

  21-10-2011

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, nga data 20 deri më 22 tetor, merr pjesë në Seminarin e VIII-të të Rrjetit Evropian të Ombudsmanëve të organizuar nga Ombudsmani Nacional i Danimarkës dhe Ombudsmani...

  më shumë
 • TRYEZËN E RRUMBULLAKËT E INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT TË VENDEVE ANËTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS

  21-09-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, më datë 21 dhe 22 shtator, në Madrid – Spanjë do të merr pjesë në Tryezën e rrumbullakët të institucioneve nacionale për të drejtat e njeriut të vendeve anëtare të Këshillit...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN ME TEMË: “ROMËT - ÇËSHTJE EVROPIANE”, NË TË CILËN FOLI PËR PËRVOJËN MAQEDONASE NË KONTEKST TË MBROJTJES SË TË DREJTAVE TË ROMËVE

  10-11-2010

  “Romët janë grupi më i margjinalizuar në Evropë prandaj, shtrohet pyetja: Ajo që është bërë deri më tani a e ka ndryshuar gjendjen e tyre? A i tejkaluan ata problemet dhe vallë çështja e romëve u vendos në atë...

  më shumë
 • TRYEZË E RRUMBULLAKËT RAJONALE E MEKANIZMAVE PARANDALUES NACIONAL NËN OPKAT

  20-10-2010

  Në organizim të UNDP-së Qendrës Rajonale të Bratislavës, UNDP-së në Kroaci, Asociacionit për Parandalimin e Torturës dhe Zyrës së Ombudsmanit të Republikës së Kroacisë, nga data 20 deri më 22 tetor në...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, MORI PJESË NË ASAMBLENË E RADHËS TË INSTITUTIT TË OMBUDSMANIT INTERNACIONAL PËR EVROPËN

  04-10-2010

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në Asamblenë e radhës të Institutit të Ombudsmanit Internacional për Evropën, e cila më datë katër dhe pesë tetor u mbajt në Barcelonë, Mbretërinë e Spanjës,...

  më shumë
 • 19-22.09.2010, Republika e Sllovenisë
  KONFERENCË RAJONALE E OMBUDSMANËVE TË ISH-REPUBLIKAVE TË JUGOSLLAVISË

  19-09-2010

  Nga data 19 deri më 22 shtator, në Republikën e Sllovenisë, u mbajt Konferenca e ombudsmanëve të ish-republikave të Jugosllavisë, në të cilën temë qendrore ishte statusi i shtetasve të ish-republikave të...

  më shumë
 • 12-16.09.2010 - Kaen, Normandi e Poshtme – Republika e Francës
  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI NË VIZITË NË KAEN TË NORMANDISË SË POSHTME

  12-09-2010

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe z. Alan Ture, Kryetar i Bordit të Institucionit Ndërkombëtar për Paqe dhe të Drejta të Njeriut nga Kaen-i, rajon i Normandisë së Poshtme në Francë, në kuadër të vizitës së...

  më shumë
 • 22-23.06.2010, Podgoricë - Mali i Zi
  TRAJNIM DYDITOR PËR MËNYRËN E HARTIMIT TË RAPORTIT VJETOR PËR PUNËN E OMBUDSMANËVE

  22-06-2010

  Përvojat e hartimit të raportit vjetor për punën e Ombudsmanit, metodologjinë dhe mënyrën e përgatitjes së tij, i prezantoi Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti. Trajnimi dyditor, i...

  më shumë
 • 14-15.06.2010, Madrid
  TAKIMI I KATËRT I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MEDITERANIT

  14-06-2010

  “Imigrimi dhe të drejtat e njeriut, sfidë për institucionet e ombudsmanëve”, ishte tema në të cilën u debatua në takimin e katërt të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mediteranit, i cili u mbajt më datë 14 dhe 15...

  më shumë
 • 19-21.05.2010, Banja Llukë, Republikës Serbe
  PËRFAQËSUES TË ZYRËS SË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË MORËN PJESË NË KONFERENCËN E OMBUDSMANËVE PËR FËMIJËT NGA EVROPA JUGLINDORE

  19-05-2010

  Nga data 19 deri më datë 21 maj të këtij viti në Banja Llukë, në organizim të Ombudsmanit për Fëmijë të Republikës Serbe, u mbajt Konferenca e pestë e rregullt e ombudsmanëve për fëmijë nga Evropa Juglindore...

  më shumë
 • 17-18 maj, Sarajevë
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN RAJONALE PËR DISKRIMINIMIN

  18-05-2010

  Nga data 17 deri më datë 18 maj në Sarajevë, Bosnjë e Hercegovinë u mbajt Konferenca rajonale e ombudsmanëve, në të cilën mori pjesë edhe Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, ndërkaq...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise