Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE ME RASTIN E 25 VJETORIT TË MIRATIMIT TË KONVENTËS PËR TË DREJTAT E FËMIJËS

  12-11-2014

  Në kuadër të përvjetorit jubilar, 25 vjetorit të miratimit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës të Kombeve të Bashkuara, në Minsk - Bjellorusi u organizua Konferenca me temë: “Përforcimi i sistemeve nacionale...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN E DYTË INTERNACIONAL TË INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANËVE

  21-10-2014

  Avokati i Popullit, z, Ixhet Memeti, me ftesë të homologut të tij nga Republika e Turqisë, z. Nihat Omeroglu mori pjesë në Simpoziumin e Dytë Internacional të Institucioneve të Ombudsmanëve nga më shumë vende...

  më shumë
 • ZËVENDËSE AVOKATJA E POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË SEMINARIN ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE TË FËMIJËS”

  01-10-2014

  Zëvendëse Avokatja e Popullit, e cila është kompetente për Seksionin për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, mori pjesë në seminar dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT MORI PJESË NË SEMINARIN RAJONAL ME TEMË: “OMBUSMANI DHE RËNDËSIA E TIJ PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE QYTETARE DHE INTEGRIMIN NË BE”

  25-09-2014

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, bashkë me përfaqësuesin e Mekanizmit Parandalues Nacional, më 25 dhe 26 shtator, mori pjesë në Seminarin rajonal, me temë: “Ombusmani dhe rëndësia e tij për mbrojtjen e të...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN I CILI U MBAJT NË CETINJE

  08-07-2014

  Në organizim të Institutit për Diplomaci Kulturore nga Berlini dhe Gjykata Supreme e Malit të Zi, në periudhën kohore nga data 8 deri më 10 korrik, në Cetinje të Malit të Zi u mbajt Simpoziumi me temë: “Analiza...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E TETË TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

  26-06-2014

  „Përforcimi i demokracisë-cilët janë partnerët e Ombudsmanit“ ishte tema e takimit të tetë të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut, i cili u mbajt në Tiranë, Republika e Shqipërisë, ndërkaq, në të cilin...

  më shumë
 • KONFERENCA RAJONALE ME TEMË „ZGJIDHJA E PROBLEMIT TË DENACIONALIZIMIT DHE ROLI I AVOKATIT TË POPULLIT“

  24-06-2014

  „Zgjidhja e problemit të denacionalizimit dhe roli i Avokatit të Popullit“ ishte temë e konferencës rajonale e cila e organizuar nga Avokati i Popullit dhe Instrumenti për ndihmë teknike dhe shkëmbim të...

  më shumë
 • TAKIMI I RRJETIT TË MPN TË EVROPËS JUGLINDORE

  26-05-2014

  Mekanizmi parandalues nacional (MPN) mori pjesë në takimin e rrjetit të MPN të Evropës Juglindore i cili u mbajt në Lubljanë më datën 26 dhe 27 maj.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË VIZITË PUNE NË ZYRËN E KOMISARIT HUNGAREZ PËR TË DREJTAT FUNDAMENTALE

  14-05-2014

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, me ftesë të Komisarit për të Drejtat Fundamentale të Republikës së Hungarisë, z. Laslo Zeleki, qëndroi në vizitë pune dyditore në Zyrën e...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT REALIZUAN VIZITË STUDIMORE NË ZYRËN E OMBUDSMANIT TË AUSTRISË

  28-04-2014

  Nga data 28 deri më 30 prill, një delegacioni i Avokatit të Popullit realizoi vizitë në zyrën e Ombudsmanit të Austrisë, i cili është emëruar për Mekanizëm Parandalues Nacional, në përputhje me Protokollin...

  më shumë
 • DEKLARATË E PËRBASHKËT E OMBUDSMANËVE TË RAJONIT

  10-02-2014

  Më 10 shkurt të vitit 2014, në Lubjanë, në organizim të Iniciativës së Evropës Qendrore (IEQ), Këshillit për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Bashkimit Evropian u mbajt takimi i ombudsmanëve të Rajonit, në të cilin...

  më shumë
 • KONFERENCA RAJONALE: “KOMPLEMENTARITETI MIDIS INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANËVE DHE GJYQËSORIT NË MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT - PRAKTIKAT E MIRA EVROPIANE”

  11-12-2013

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në Konferencën Rajonale, me temë: “Komplementariteti midis institucioneve të ombudsmanëve dhe gjyqësorit në mbrojtjen e të drejtave të njeriut – Praktika të mira...

  më shumë
 • KONGRESI I TETË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE NDËRMJETËSUESVE TË FRANKOFONISË

  10-12-2013

  Prej datës 25 deri më 28 nëntor në Dakar, Senegal u mbajt kongresi i tetë i anëtarëve të Asociacionit të ombudsmanëve dhe ndërmjetësuesve të Frankofonisë në të cilin mori pjesë edhe Avokati i Popullit z...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE PËR TË DREJTAT E NJERIUT

  10-12-2013

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në takimin dyditor të Rrjetit Evropian për të Drejtat e Njeriut të sapoformuar anëtar i të cilit është edhe Ombudsmani i Maqedonisë.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SEMINARIN NDËRKOMBËTAR TË OMBUDSMANËVE TË RAJONIT

  07-11-2013

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në seminarin dyditor të ombudsmanëve të: Kroacisë, Shqipërisë, Bosnjë e Hercegovinës, Malit të Zi, Kosovës, Serbisë dhe Maqedonisë, i cili më 7 dhe 8 nëntor u...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË TAKIMIN TEMATIK: “FËMIJËT NË LËVIZJE-AZILANTË”

  05-11-2013

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, mori pjesë në takimin tematik, i cili në organizim të Ombudsmanit për Fëmijë të Republikës së Kroacisë, në bashkëpunim me organizatën...

  më shumë
 • TAKIMI I PARË I RRJETIT EVROPIAN PËR TË DREJTAT E NJERIUT NË TË CILIN MORËN PJESË EDHE PËRFAQËSUES TË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË

  07-10-2013

  “Cili është roli i institucioneve nacionale për të drejtat e njeriut, trupave për barazi dhe ombudsmanëve në zbatimin e instrumenteve ndërkombëtare për të drejtat e njeriut?”.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË SEMINARIN ME TEMË: “RAPORTI I INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANIT DHE PARLAMENTIT”

  16-09-2013

  “Raporti i institucionit të ombudsmanit dhe parlamentit” ishte temë e Seminarit i cili, më datë 10 dhe 11 Shtator, u mbajt në Danillovgrad, Republika e Malit të Zi, ku mori pjesë Avokati i Popullit z...

  më shumë
 • SEMINARI I NËNTË NACIONAL I RRJETIT EVROPIAN TË OMBUDSMANËVE

  15-09-2013

  Nga data 15 deri më 17 shtator në Dublin, u mbajt Seminari i Nëntë Nacional i Rrjetit Evropian të Ombudsmanëve, në të cilin u fol për rolin e ombudsmanëve, respektimin e parimit të administratës së mirë dhe...

  më shumë
 • SEMINARI I NËNTË NACIONAL I RRJETIT EVROPIAN TË OMBUDSMANËVE

  15-09-2013

  Nga data 15 deri më 17 shtator në Dublin, u mbajt Seminari i Nëntë Nacional i Rrjetit Evropian të Ombudsmanëve, në të cilin u fol për rolin e ombudsmanëve, respektimin e parimit të administratës së mirë dhe...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise